De spelregels van BK Service Cleaning

Waarom spelregels opstellen?

Met algemene voorwaarden is het direct duidelijk welke rechten en plichten wij als bedrijf en u als klant hebben. De zogenaamde ‘kleine lettertjes’ besparen u een hoop tijd. U als klant weet precies waar u aan toe bent. Algemene voorwaarden kunnen de risico’s die wij als bedrijf lopen ook verkleinen.

Onze spelregels

Offerte aanvragen

Om een offerte voor u op te stellen hebben wij de volgende gegevens nodig: naam, adres, telefoonnummer en een emailadres. Graag vernemen wij in de offerteaanvraag wat u precies uitgevoerd wilt hebben.

Aankondigingsmail

Wij plannen uw woning in binnen een bepaalde route. Zodra er een route/planning bekend is ontvangt u altijd één dag van tevoren een aankondigingsmail van ons. Op deze manier bent u op de hoogte dat wij langs komen en heeft u de tijd om alles toegankelijk te maken.

Betaling

Als wij de werkzaamheden hebben uitgevoerd bij uw woning sturen wij de eerstvolgende werkdag een factuur per mail of post (indien de factuur per post verstuurd moet worden, betaald u €2,50 extra aan administratiekosten). In de mail van de factuur is een IDEAL link toegevoegd. Zo kunt u gemakkelijk het bedrag overmaken.

Afmelden

In de offerte hebben wij met u een frequentie afgesproken. Het is daardoor niet mogelijk om een afspraak te annuleren. De prijs die is afgesproken in de offerte, is gebaseerd op de afgesproken frequentie. Uw woning is een onderdeel van een bepaalde route binnen onze planning.

Indien uw woning niet gewassen kan worden, zijn wij genoodzaakt om uw woning een beurt over te laten slaan en brengen wij alleen administratiekosten in rekening.

Uiteraard kan er een overmacht omstandigheid zijn waardoor het werk niet uitgevoerd kan worden, bijvoorbeeld werkzaamheden aan de straat. Als dit het geval is, kunt u altijd contact met ons opnemen: de afspraak zal dan geannuleerd worden.

Als er periodes zijn waarin u niet aanwezig bent (denk aan vakantie) horen wij dit graag van te voren zodat dit meegenomen kan worden in de planning. Indien u de ingeplande afspraak wilt annuleren omdat u met vakantie bent rekenen wij hiervoor administratiekosten. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de voorzijde te wassen dan wordt het factuurbedrag daarop aangepast.

Toegankelijkheid

Zodra uw woning in de planning staat voor de volgende dag, zorg dan dat uw woning voor ons toegankelijk is. Voor het toegankelijk maken van uw woning bedoelen wij bijvoorbeeld: horren verwijderen uit de ramen, ramen en eventuele roosters te sluiten, hekken en poorten van slot, rolluiken omhoog, etc.

Bij bijzonderheden kunt u dat van te voren aangeven door te reageren op de aankondigingsmail of naar ons te bellen (058-289 56 16)

Betalingstermijn

Vanaf het moment dat wij u een factuur versturen, heeft u 14 dagen om deze te voldoen. Indien u niet op tijd voldoet aan de betalingsverlichting, krijgt u een herinnering toegestuurd. Mocht u deze na 14 dagen niet hebben voldaan, krijgt u nogmaals een herinnering.

Na deze 2e herinneringen ontvangt u een aanmaning. Over het verontschuldigde bedrag wordt een boete percentage berekend.

Blijft u dan alsnog in gebreke, zijn wij genoodzaakt om de factuur uit handen te geven aan het incassobureau. Er worden dan extra incassokosten in rekening gebracht.

Frequentie

Zodra u een offerte aanvraagt kunt u aangeven om de hoeveel tijd u wilt dat wij langskomen. Als u geen frequentie aangeeft bij uw aanvraag gaan wij bij de glasbewassing uit op een frequentie van eens per acht weken. Bij andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld grote werkzaamheden houden wij eens per 52 weken aan.

Als u de frequentie over het hoofd heeft gezien en het toch minder vaak of eenmalig gereinigd wilde hebben en u annuleert de afspraak om deze reden, worden hiervoor administratiekosten in rekening gebracht. Dit komt doordat wij nu met een gat in de planning zitten terwijl u akkoord gaf op de frequentie.

Indien u de frequentie wilt veranderen kan dit altijd door te reageren op de offerte dan passen wij het voor u aan. Ook als we al een aantal keer bij u langs zijn geweest en u wilt dat we minder vaak of juist vaker langskomen kan dit ook altijd nog worden aangepast.

Bij eenmalige diensten rekenen wij minimaal 20% boven het normale bedrag, dit geld voor alle diensten. Dit doen wij omdat het bij eenmalige klussen vaak viezer zijn dan als ze jaarlijks of meerdere malen per jaar gereinigd worden. Dus uiteindelijk hebben we er dus meer werk van.

Garantie

Wij garanderen dat wij onze service goed uitvoeren.

Indien de werkzaamheden niet goed uitgevoerd zijn kunt u altijd contact met ons zoeken. Graag ontvangen wij hiervan dan foto’s via de mail. Zodra wij hebben besloten aan de hand van de foto’s dat de klacht gegrond is, komen wij nogmaals langs om het te herstellen.

U kunt maximaal tot 72 uur nadat wij langs zijn geweest eventueel een klacht indienen. Als we pas na een week een klacht binnenkrijgen is het niet te bepalen of het door de reiniging komt of door andere omstandigheden.

Opzegging

Zodra u geen gebruik meer wilt maken van onze diensten, kunt u ons een mail sturen met daarin uw gegevens. Wij zullen u woning/pand dan uit ons systeem halen, hier ontvangt u altijd een bevestiging van. Als uw woning al ingepland staat en u wilt niet dat wij langskomen betaald u net als gewoonlijk administratie kosten.