De spelregels van BK Service Cleaning

Waarom spelregels opstellen?

Met algemene voorwaarden is het direct duidelijk welke rechten en plichten wij als bedrijf en u als klant hebben. De zogenaamde ‘kleine lettertjes’ besparen u een hoop tijd. U als klant weet precies waar u aan toe bent. Algemene voorwaarden kunnen de risico’s die wij als bedrijf lopen ook verkleinen.

Onze spelregels

Offerte aanvragen

Om een offerte aan te vragen dient u ons te mailen met uw naam, adres, telefoonnummer en het e-mailadres waarop u wilt dat wij contact met u opnemen. Ook dient u ons te vertellen wat u precies wilt dat wij voor u doen en eventuele extra gegevens waarvan u denkt dat wij die nodig kunnen hebben.

Aankondiging

U ontvangt uiterlijk 1 dag voordat we langskomen een definitieve bevestiging van de dag dat we langskomen. U krijgt een tijdsindicatie aangeboden wanneer wij langskomen, omdat wij met wisselende situaties te maken hebben kunnen wij een uur vroeger of later bij u aanwezig zijn.

Facturen Betalen

Op het moment dat wij onze werkzaamheden hebben voltooid, zullen wij u via e-mail of per post een factuur versturen (per post betaalt u €2,50 extra aan administratiekosten). Bij voorkeur dient u de betaling over te maken via de iDeal knop in de mail bij de factuur. Automatische incasso is ook mogelijk vraag naar de voorwaarden middels info@bksc.nl .

Afmelden

Als wij een frequentie hebben afgesproken is het niet mogelijk om een afspraak te annuleren. Wij moeten namelijk wel onze kosten maken en niet altijd kunnen schuiven in de planning. Daarnaast duren de werkzaamheden langer als we het een keer overslaan. Denk aan extra vervuilde ramen en kozijnen. De afgesproken prijs is daarop niet gebaseerd.

De prijs die wij afspreken is gebaseerd op de afgesproken frequentie en is vaak een belangrijk onderdeel van onze planning/route.

Uiteraard kan er iets zijn, zoals werkzaamheden in de straat waardoor wij niet bij de woning kunnen komen. Mocht dit zo zijn, dan kan u altijd contact met ons opnemen om de afspraak te verzetten.

Toegankelijkheid

Op het moment dat wij langskomen is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat alles toegankelijk is. Denk hierbij aan horren voor de ramen verwijderen, dat u de schuttingdeur niet op slot draait. Let ook op bij de oprit. Indien we aan de kant van de oprit iets schoon moeten maken is het belangrijk dat er geen voertuig geparkeerd staat. Op deze manier kunnen wij ons werk goed uitvoeren.

Mocht het zijn dat we een gedeelte niet kunnen doen omdat dit niet bereikbaar is dan slaan we dit over en wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Betalingstermijn

Vanaf het moment dat wij u een factuur versturen, heeft u 14 dagen om deze te betalen. Indien u zich niet tijdig voldoet aan uw betalingsverplichting, zullen wij u een herinnering sturen, waarvoor wij u nog een termijn van 14 dagen bieden om deze alsnog te betalen. Mocht u 14 dagen na de herinnering nog niet hebben betaald, dan wordt u in verzuim gesteld en sturen wij u een tweede herinnering. Na de tweede herinnering sturen wij een aanmaning die u binnen 14 dagen dient te voldoen. Blijft u hierbij nog in gebreke dan zijn wij genoodzaakt de factuur uit handen te geven aan het incassobureau en zijn de extra incassokosten voor uw rekening.

Frequentie

Als u een aanvraag doet voor een offerte, kan u aangeven hoe vaak u wilt dat wij langskomen.

Als u geen frequentie aangeeft, gaan wij bij glasbewassing uit van een frequentie van één keer per 2 maanden en bij alle andere werkzaamheden gaan wij uit van een frequentie van één keer per jaar.

Als u bezwaar heeft op deze frequentie, kan u deze ten allen tijde per mail wijzigen.

Bij eenmalige diensten rekenen wij 20% boven het normale bedrag, dit geldt voor alle diensten. Dit doen wij omdat wij in veel gevallen de eerste keer extra werk hebben.

Garantie

Wij garanderen dat wij onze service goed uitvoeren.

Als u vindt dat wij onze service niet goed hebben uitgevoerd kan u een klacht bij ons indienen via e-mail. In dit mailtje kan u ons precies laten weten wat wij niet goed hebben uitgevoerd en graag ontvangen wij daarbij ook foto’s van de niet goed uitgevoerde diensten. Graag een mailtje sturen omdat telefoongesprekken niet worden opgeslagen. Wij hebben dan geen bewijs van uw klacht.

U kan een klacht indienen als:

  • Onze diensten niet compleet is;
  • Wij iets beschadigen of wij iets kapot hebben gemaakt;
  • Als u niet tevreden bent met ons diensten.

U kunt tot op 48 uur nadat wij langskomen een klacht indienen. Dit omdat u dan nog duidelijk bewijs kan bieden voor uw klacht.

Als u niet tevreden bent met onze diensten en wij bepalen dat dit gegrond is, dient u ons de mogelijkheid te bieden bij u langs te komen voor herstel.