Sneek

Bent u opzoek naar een goede glazenwasser in Sneek? Dan bent u bij BK Service Cleaning aan het goede adres. Wij maken al jaren lang de ramen schoon in Sneek en komen ook graag bij u langs.

Glazenwassen Sneek

In Sneek aan het glazenwassen met Glazenwasser BK Service Cleaning

Wij garanderen het beste resultaat doordat wij ervaren en professionele glazenwassers in dienst hebben, Zij maken uw ramen schoon met puur osmose water. Dit is gezuiverd water waardoor er geen verontreiniging meer in het water zit. Er zit geen kalk, mineralen, zouten of bacteriën in. Dat heeft als resultaat dat het wij zonder chemische toevoegingen een streeploos resultaat kunnen opleveren. Osmose water is eigenlijk puur en alleen water. Wanneer het geregend heeft ziet u vaak kringetjes op het raam wanneer het opdroogt. Dit komt doordat er verontreinigingen zitten in het water. Het osmosewater in combinatie met onze ervaren glazenwassers zijn de succesfactoren voor schone ramen in geheel Noord-Nederland.

In Sneek komen wij in de volgende buurten: Binnenstad, Bomenbuurt, De Domp, De Loten, Duinterpen, Harinxmaland, Eemdijk, Het Eiland, De Hemmen, Houkesloot, It Ges, Lommerweg-Oost, Lommerweg-West, Leeuwarderweg, Noorderhoek I, Noorderhoek II, Noordoosthoek, Oudvaart, Pasveer, Poort van Sneek, Sperkhem, Stadsfenne, Stationsbuurt, Tinga en Zwetteplan en de volgende buurten: Malta, Spitaal en Tuindorp.

In de op twee na grootste stad van Friesland, met zijn prachtige historische binnenstad en waterpoort wassen wij graag de ramen. De ramen en kozijnen wassen wij al vanaf € 20,- rondom het huis. Kijk voor de tarieven van dakgoot reiniging et cetera bij “tarieven“.

Wanneer u contact met ons wilt opnemen kan dat via het contactformulier, de e-mail of telefoon. Contactgegevens vind u bij het kopje “contact“.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u ons ter plaatste tegenkomt. Wij zijn zeer actief in Sneek en u kunt ons herkennen aan de oranje auto’s waarin wij rijden. Wanneer u ons ziet kunt u ons natuurlijk even aanspreken, als wij ons in Sneek bevinden kunnen wij ook direct een offerte voor u maken.