Leeuwarden

BK Service Cleaning de glazenwasser in Leeuwarden

Glazenwasser Leeuwarden

Wilt u de ramen gewassen hebben in Leeuwarden? BK Service Cleaning is gevestigd in de mooie hoofdstad van Friesland. Wij wassen hier natuurlijk graag uw ramen van uw woning of bedrijf. Naast het wassen van de ramen kunnen wij ook uw boeidelen reinigen, uw zonnepanelen schoonmaken, een anti-spinbehandeling uitvoeren of het houtwerk of dakgoot reinigen.

Net als in de rest van Noord-Nederland maken wij ook uw ramen schoon met puur osmosewater, waardoor u gegarandeerd bent van streeploze ramen. In dit water zijn namelijk alle onzuiverheden zoals: kalk, mineralen enz. uitgefilterd. Aan het osmosewater worden geen chemische toevoegingen toegevoegd, aangezien wij ook milieubewust werken. Wij zullen uw ramen in perfectie conditie achterlaten!

Wij zijn actief in alle wijken in Leeuwarden:

In de Binnenstad, het Vossepark/Westerparkwijk, de MTV wijk (Muziekwijk, Transvaalwijk & Vogelwijk).

Maar ook in de Vlietzone zijn wij actief (Molenpad/ Welgelegen/ Zeehelden- en de Indische Buurt).

Wij hebben ook vele klanten in de wijken: Achter de Hoven, Huizum-Oost, Westeinde, Valeriuskwartier, Bontekoe, Magere Weide en Bilgaard. Uiteraard nemen wij graag uw woning ook mee!

In de wijken: Havenpark, Zuiderburen, De Zuidlanden, Vrijheidswijk, Heechterp-Schieringen, Camminghaburen, Wielenpôlle, Schepenbuurt, Aldlân en Nijlân komen wij natuurlijk ook.

Maar ook in de Oranjewijk, Oldegalileën, Bloemenbuurt, Tjerk Hiddes-Cambuursterhoek, Blitsaerd wassen wij professioneel de ramen van particulieren en bedrijven.

De ramen van bedrijven maken wij schoon op de Bedrijventerreinen Leeuwarden-Oost en -West, De Hemrik, Newtonpark en het Businesspark.

Wij kunnen zeer snel bij u langskomen aangezien wij ons in Leeuwarden bevinden.

U kunt ons ook ter plekke aanspreken wanneer u onze mooie oranje glazenwassers auto’s voorbij ziet komen. Ze zijn te herkennen aan de oranje kleur!

Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met ons.

Aangezien wij Leeuwarden, de mooie hoofdstad van Friesland op ons duimpje kennen, kunnen wij nog sneller een offerte voor u maken! Wanneer onze glazenwassers bekend zijn met uw woning, kunnen ze zelfs zonder er langs te gaan een offerte opstellen!

De komende jaren dient Leeuwarden er op en top uit te zien! Doordat wij in 2018 de Culturele hoofdstad zijn!

Wij wassen uw ramen & kozijnen al vanaf € 20,-!

Neem ook even een kijkje bij onze tarieven, maar voor een exacte prijs kunt u toch het beste één van onze glazenwassers aanspreken of even bellen.