Heerenveen

In Heerenveen/Hearrenfean levert BK Service Cleaning al jaren zijn diensten. Wij komen daarom ook graag bij u langs voor het schoonmaken van uw ramen. Mocht u ook uw zonnepanelen, dakgoot, boeidelen of houtwerk willen reinigen dan is dat geen enkel probleem! Maar ook voor een anti-spinbehandeling bent u bij BK Service Cleaning aan het goede adres.

Het schoonmaken van uw ramen doen wij met het pure osmosewater. Dit is water waar alle verontreinigingen zijn uitgehaald, zodat u gegarandeerd bent van streeploze ramen en het milieu wordt niet verontreinigt. Wij gebruiken namelijk geen chemische toevoegingen in het water. Onze klanten waarderen dit zeer.

Glazenwasser Heerenveen

Aan het glazenwassen in Heerenveen

Wij zijn actief in de volgende wijken in Heerenveen: Noord, Centrum, Lege Midden, Akkers, Ten Woude, de Greiden, de Heide, Heidemeer, Nijehaske, Skoatterwâld, het meer en de Leeuwarderstraatweg.

Natuurlijk wassen wij naast particulieren ook bij bedrijven. Wij komen op de volgende bedrijventerreinen in Heerenveen: Kanaal, Leeuwarderstraatweg, Businesspark Friesland, de Kavels, Internationaal Bedrijventerrein Friesland, Heerenveen-Zuid en Nieuwschoot.

Wij zijn gevestigd in Leeuwarden en wij zijn actief in Noord-Nederland, waaronder ook in het oudste veenkanaaldorp van Nederland, Heerenveen.

Doordat wij veel te vinden zijn in Sportstad Heerenveen kunt u ten alle tijden ons aanspreken met de vraag of wij bij u langs willen komen. U kunt ons herkennen aan onze vel oranje auto’s.

Uiteraard kunt u ook direct met ons in contact komen. Hiervoor kunt u direct contact met ons opnemen.

De ramen en kozijnen wassen wij al vanaf € 20,- rondom! Neem een kijkje in het tarieven overzicht om te kijken naar onze andere scherpe tarieven!