Groningen

Groninger Glazenwasser gezocht? BK Service Cleaning is actief in geheel Noord-Nederland en dus ook in Groningen! In de grootste stad van het Noorden wassen wij uw ramen streeploos schoon, dankzij het osmosewater dat wij gebruiken. Osmosewater is water waar alle verontreinigingen zijn uitgehaald. Wij zijn milieu bewust en voegen geen chemische of gevaarlijke stoffen toe aan ons water.

Glazenwasser in Groningen

In Groningen aan het glazenwassen

Wij kunnen ook een anti-spinbehandeling uitvoeren of het houtwerk reinigen. Verder maken wij uw zonnepanelen schoon en reinigen wij boeidelen.

Mocht u andere schoonmaakwerkzaamheden willen laten uitvoeren? Dan kunt u altijd even vragen.

In Groningen zijn wij actief in de volgende wijken:

A-kwartier, Beijum, Binnenstad, Buitenhof, Coendersborg, Corpus den Hoorn, Driebond, Engelbert, Europapark, Euvelgunne, Gravenburg, Grunobuurt, De Held, Helpman, Herewegwijk, Hoogkerk, De Hoogte, Hoornse Meer, Hortusbuurt, De Hunze, Klein Martijn, Korrewegwijk, Kostverloren, Laanhuizen, Lewenborg, De Linie, Meerstad, Middelbert, De Meeuwen, Noorddijk, Noorderhoogebrug, Noorderplantsoenbuurt, Oosterhoogebrug, Oosterparkwijk, Oosterpoortwijk, Oranjewijk, Oude Roodehaan, Paddepoel, Piccardthof, Reitdiep, Rivierenbuurt, Ruischerbrug, Schildersbuurt, Selwerd, Van Starkenborgh, Stadsparkwijk, Tuinwijk, Ter Borch, Ulgersmaborg, Villabuurt, Vinkhuizen, Woonschepenhaven, De Wijert en de Zeeheldenwijk.

U mag ons ten alle tijden contacten, via het contactformulier maar ook wanneer wij in de buurt van Grunn zijn kunt u ons herkennen! Wij rijden in oranje auto’s en u mag ons altijd aanspreken voor een prijsopgave of iets dergelijks. Onze specialisten kunnen zelf zeer snel een offerte voor u opstellen.

“Er gaat niks boven Groningen!”