Franeker

In Franeker, in het Fries “Frentsjer” komt BK Service Cleaning ook graag uw ramen wassen van uw bedrijf of woning. Wilt u ook uw boeidelen laten reinigen dan is dat ook mogelijk. Maar ook het schoonmaken van uw dakgoten, reinigen van zonnepanelen, een spinnenbehandeling of het schoonmaken van het houtwerk behoort tot de mogelijkheden.

Als inwoner van Franeker, waar het prachtige planetarium van Eise Eisinga staat, wilt u natuurlijk door schone ramen naar het heelal kijken. De plaatsnaam is afkomstig is van het woord “Froon-Acker”, wat land van de heer/vorst betekend. Het is natuurlijk erg belangrijk dat uw ramen schoon zijn als bewoner van het land van de heer/vorst.

Glazenwasser Franeker met BK Service Cleaning

In Franeker aan het glazenwassen

Bij ons bent u gegarandeerd van streeploze ramen, aangezien wij uw ramen met puur osmosewater schoonmaken. Het osmosewater dat wij gebruiken bevat geen chemische toevoegingen. Hierdoor zullen uw ramen altijd in uitstekende staat worden opgeleverd door onze glazenwas specialisten.

Wij komen in de volgende buurten in Franeker: de binnenstad van Franeker, Professorenbuurt, Stationsbuurt, Oostelijk en Zuidelijk industrieterrein, Vliet, Tuinen en Frisia, Kraterbuurt, C. van Saarloosstraat en de omgeving, Hamburgerrak en Het Want, Schalsumerplan en Arkens, Watertoren, Bloemketerp en Zevenhuizen.

Wij hebben al vele klanten in uw mooie Friese stad en wij nemen graag ook uw huis periodiek mee!

Wanneer wij ons in Franeker bevinden dan kunt u altijd even vragen aan onze glazenwassers om een offerte te maken. U kunt ons herkennen aan de oranje glazenwassers auto’s.

Uiteraard is het ook mogelijk om nu direct contact op te nemen. Wij maken ramen en kozijnen al schoon vanaf € 20,- !