Drachten

In het mooie Drachten, na Leeuwarden, de grootste plaats in Friesland wassen wij graag uw ramen. Naast het schoonmaken van uw ramen reinigen wij ook uw dakgoten, zonnepanelen, boeidelen en houtwerk. Daarnaast kunnen wij ook een anti-spin behandeling uitvoeren.

Wij zijn al lang actief in de mooie hoofdstad van het Smallingerland en hebben al vele tevreden klanten. U zult onze oranje auto’s regelmatig voorbij zien komen in de straten van Drachten.

In drachten aan het glazenwassen met BK Service Cleaning de glazenwasser

Glazenwassen in Drachten

BK Service Cleaning is actief in geheel Noord-Nederland. Dankzij onze glazenwas specialisten zijn wij in staat om zonder schadelijke middelen uw ramen streeploos schoon te maken. Wij houden rekening met het milieu en gebruiken geen milieu belastende toevoegingen in ons water. Wij maken namelijk gebruik van puur osmose water. Dit water is gefilterd en vrij van vervuilingen. In normaal kraanwater zit bijvoorbeeld kalk en dat is natuurlijk niet fijn om op uw ramen te hebben.

Wij leveren onze diensten in de volgende wijken:

Drachten Centrum, Papegaaienbuurt, Noordoost, de Bouwen, de Swetten, de Wiken, de Venen, de Singels, de Peppel, de Drait, de Folgeren, de Trisken, Morrapark, Fennepark, Himsterhout, de Sanding, Burmaniapark, Drachtstervaart, Vrijburg (wijk is nog in ontwikkeling), Park Suyderwijk (wijk is nog in ontwikkeling), Drachten oost en Drachten zuid (toekomstige wijken in Drachten).

Staat uw wijk hier nog niet bij? Neem dan contact met ons op! Wij gaan direct kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Bent u geen particulier maar een bedrijf? Schroom niet om contact op te nemen. Wij maken ook de ramen schoon bij bedrijven in Drachten.

Wanneer u nog vragen hebt kunt u direct contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om ons even aan te spreken wanneer wij bij u in de straat rijden. Wij kunnen op die manier snel een prijsopgave voor u maken.

Wij wassen al vanaf € 20,- de ramen & kozijnen rondom!

Voor een compleet overzicht van de tarieven klikt u hier.