Dokkum

BK Service cleaning wast de ramen ook in Dokkum. Voor zowel particulieren als bedrijven zorgt BKSC voor schone ramen, boeidelen, dakgoten, zonnepanelen en houtwerk. Daarnaast voeren wij ook anti-spin behandelingen uit.

Dokkum is één van de elf steden tijdens de elfstedentocht en is (inter)nationaal bekend. Niet alleen vanwege het kleinste ziekenhuis van Nederland, maar ook omdat Dokkum de sterfplek is van Bonifatius. Dokkum is een oude stad met een groot strategisch belang in het verleden en dat is ook nog altijd te zien! Er zijn maarliefst 140 verschillende rijksmonumenten in de stad te vinden!

Als inwoner van Dokkum kunt u trots zijn en uw wilt natuurlijk uw steentje bijdragen aan het mooie aanzicht van uw stad.

Laat daarom uw glazenwassen door BK Service Cleaning!

Wij gebruiken puur osmosewater. Dit is puur en alleen water. Het kalk, zout et cetera is er allemaal uit gefilterd. Hierdoor ontstaat puur water dat geen strepen achterlaat op de ramen.

Wij wassen de ramen in de volgende wijken: Fonteinslanden, Jantjezeepolder, Binnenstad, Watertorenbuurt, Kooilanden, Weeshuislanden, Hoedemakerspolder, It Fûgellân, De Trije Terpen, Woudhorne en Betterwird.

Wij hebben al jaren vele klanten in Dokkum en zijn er daarom vaak te vinden. Onze professionele glazenwassers komen graag bij u langs om een offerte te maken. Wanneer u ze ziet dan kunt u ze ook direct aanspreken! Wij zijn te herkennen aan de oranje glazenwassers auto’s.

U kunt ook direct contact met ons opnemen.

De ramen en kozijnen wassen wij al vanaf € 20,-!

Neem eens een kijkje bij onze tarieven op de homepage.

BK Service Cleaning wast de ramen graag voor u in Dokkum