Burgum

Woont u in Bergum/Burgum, in het mooie  Tietjerksteradeel? Of woont u in Noord Bergum/Noord Burgum? Wilt u uw ramen professioneel gewassen hebben en zonder strepen? Dan bent u bij BK Service Cleaning aan het goede adres. Wij hebben al vele

Glazenwasser Burgum

In Burgum aan het glazenwassen

tevreden klanten in Burgum en komen de volgende keer ook graag bij u langs.

Het is mogelijk om naast de ramen ook de dakgoten schoon te laten maken. U kunt bij ons ook een anti-spin behandeling uit laten voeren, de boeidelen laten reinigen of de zonnepanelen schoon te laten maken. Wij hebben voor hoge en moeilijk bereikbare ramen een telewas systeem. Dit zijn lange telescoop stelen waardoor wij tot 13,5 meter hoogte kunnen reinigen!

Onze professionele glazenwassers zijn in staat om uw ramen streeploos schoon te maken, doordat er gebruik gemaakt wordt van speciaal water: puur osmose water. Dit water wordt volledig gezuiverd van zouten, mineralen, kalk et cetera. Hierdoor blijft er puur en alleen water over. Met dit water en de expertise van onze glazenwassers zorgen wij dat u perfecte schone ramen krijgt.

Wij wassen voor particulieren in Bergum, maar ook voor bedrijven en zijn actief in de volgende wijken. Voor de bedrijven zijn wij actief op het Industrieterrein Elingsloane, Industrieterrein PM-kanaal Noord en
Industrieterrein PM-kanaal Zuid.

Particulier wassen wij de ramen in het Warrenhof , deTuskendyken, Syl, Hellema , Monnikenhiem , Krolslân , het centrum van Burgum en in de Winterswyk .

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Aangezien wij vaak in Bergum de glazen wassen, kunt u ons ook direct aanspreken.

Onze jongens zijn te herkennen aan de fel oranje auto’s.