Buitenpost

Zijn uw ramen vies en woont u in Buitenpost? Geen probleem, BK Service Cleaning komt graag bij u langs voor allerlei schoonmaak werkzaamheden. Naast de ramen, maken wij ook uw kozijnen, sere, dakgoten, dakkapel, houtwerk et cetera schoon. Maar wij zijn ook gespecialiseerd in het schoonmaken van zonnepanelen!

BK Service Cleaning glazenwasser Buitenpost

Glazenwassen in Buitenpost

Wij werken uitsluitend met puur osmose water. Dit is speciaal water waar alle verontreinigingen uit zijn gehaald. Dit betekend dat er geen kalk, zout, mineralen en andere verontreinigingen in het water zitten.

U zult ongetwijfeld een keer gemerkt hebben dat wanneer u schoonmaakt er strepen of andere vormen van verontreinigen achter blijven op het raam. Dit wordt voorkomen door alle verontreinigen eruit te filteren.

Wij werken milieu bewust en brengen geen schade toe aan de natuur. Er worden geen zware chemische middelen gebruikt. zodat er ook niks kan worden aangetast.

Wij maken de ramen schoon bij particulieren en zijn actief in alle wijken in Buitenpost.

Tevens zullen wij de ramen wassen in de nieuwe wijken: Mûnewyk en Lutkepost/Buitenpost-zuid.

Tegen zeer scherpe tarieven verrichten wij onze schoonmaak diensten. Zo wassen wij de ramen en kozijnen rondom, al vanaf € 20,-. Voor onze andere tarieven kunt u het beste >hier< kijken

Wij komen graag bij u langs voor een offerte wanneer wij in de buurt zijn. U kunt ons ten alle tijden contacten via het contactformulier of tijdens kantooruren via telefoonnummer: 058 – 289 56 16.

Uiteraard kunt u ons altijd aanspreken wanneer wij in Buitenpost zijn.